Desi sunt o persoana activa si fac sport de cand ma stiu, nu am fost niciodata o mare alergatoare. Tura de Herastrau saptamanala de aproximativ 6 km, de acum ceva ani, alaturi de Carmen, Mircea si alti prieteni era un chin pentru mine si motiv de haz in gasca, mai ales ca mereu unul dintre ei se intorcea dupa mine si incerca sa ma convinga sa o termin. 🙂

In ultimii 2-3 ani, insa, sustinuta de prietena mea de o viata, Carmen, a inceput sa imi placa atat de mult sa alerg, incat de aproximativ 6 luni am inceput sa fac antrenamente specifice de atletism, organizat, cu antrenor, deoarece doream sa invat sa alerg corect. Cu toate astea, distanta de 10 km mi se parea ceva greu de atins.

Am facut un pariu cu mine si m-am inscris la Wings for Life, declarand ca voi alerga 10 km pana ma va prinde masina de finish, cu gandul ca a alerga pentru cei care nu pot este o motivatie suficienta pentru a reusi. Si am reusit: 11,16 km! I-am adaugat celor doua echipe din care am facut parte, a lui George Balta si a lui Mircea Badea, Telepatia. As mai fi alergat cu siguranta daca nu as fi fost prinsa, asa ca anul viitor imi propun sa scot un rezultat mai bun. Faptul ca la kilometrul 11 am revazut-o pe Gabi Szabo m-a facut sa ma simt mandra de reusita mea!

Atmosfera de la Wings for Life a fost extraordinara, oamenii mei au fost fantastici (Lucian, sotul meu, Carmen Bruma, Mircea Badea si Marian Tudorica), am reintalnit oameni dragi si frumosi (Mihaela Radulescu, Gabi Szabo, Marian Dragulescu, Dani Otil, Aurel Moldoveanu, Lucian Marinescu si multi altii) si am facut cunostinte noi (Felix Baumgartner, de exemplu, care a condus masina de finish). Multumesc, Anna Gut!

La anul te astept si pe tine la start!

 

Cu Lucian in masina, spre locul faptei

Cu Lucian, pe drum spre Wings for LifeInainte de cursa, cu Carmen

Dreamteam

 Pregatiti de cursa

George Balta

 

gasca_wings_for_lifeFelix BaumgartnerFinal de cursa pentru mine

Final de cursa       Datele meleGabi Szabo

 

 

 

 

 

 

 

In autocar, la intoarcerePower coupleBrumitzaNoi doi

 

 

 

 

 

 

 

 

HappyMirceaMarian TudoricaMarian Dragulescu

 

 

 

 

 

 

 

5 cetatetiHalas in actiune