Pentru această rețetă simplă și delicioasă am folosit următoarele ingrediente:

  • câteva ciuperci mari champignon brune
  • un triunghi de branză cu mucegai
  • jumătate de ceapă
  • doi căței de usturoi
  • două linguri de ulei de măsline
  • sare roz de Himalaya cu fulgi chilli

Am spălat ciupercile, am pus codițele separat și am scos pielița. Am tocat ceapa, codițele și usturoiul.

Am călit ceapa pentru un minut în uleiul de măsline, apoi am adăugat usturoiul, codițele ciupercilor și am lăsat pe foc două-trei minute amestecând continuu cu lingura de lemn, apoi am luat de pe foc și am adăugat sarea cu chilli.

Am așezat ciupercile într-o tavă cu hartie de copt și am umplut fiecare ciupercă cu lingurița cu amestecul făcut. La final, am așezat deasupra câte o felie de brânză cu mucegai și am băgat tava la cuptor pentru 30 de minute. Am setat cuptorul la 180 de grade.

Et voila!

Dacă v-am făcut poftă și vă apucați de gătit, spuneți-mi cum v-au ieșit! Poftă bună, darlings!