Povestea ta

Stiu ca ai nevoie de foto/video la multe dintre evenimentele din viata ta, asa ca iti propun sa te gandesti la mine cand te gandesti la povestea ta.

Care poveste? Nunta, botezul, evenimentele firmei tale, petrecerea-surpriza pe care o organizezi pentru cineva drag, impodobitul bradului alaturi de piticul tau, ziua de nastere si orice alt eveniment care iti trece prin minte si pe care vrei sa il ai imprimat nu numai in minte si in inima, ci sa il si poti accesa oricand. Poate ai in minte sa iti faci un videoblog sau sa iti ceri iubita in casatorie cand se asteapta mai putin, poate vrei o sedinta foto sau un clip impreuna cu persoana iubita sau cu copilul.

De ce sa te gandesti la mine? Pentru ca eu pot da viata povestii tale si nu vei avea drept amintire o insiruire de imagini filmate la fel ca atatea altele si asociate unei muzici care nici macar nu este pe sufletul tau, ci o filmare care sa surprinda perfect esenta protagonistilor ei.

Mai mult decat atat, echipa mea si cu mine realizam orice gen de productie, scenariu, regie, filmare, editare video, subtitrare, voice over, fotografie publicitara, etc. Daca ai nevoie de un video de prezentare pentru afacerea ta pe care sa il distribui in retelele de reclama online, pentru promovarea pe Facebook, Youtube sau pe site-ul companiei sau iti este util pentru prezentari, conferinte sau seminarii, da-mi un semn!

Producem filme de prezentare, filme documentare si artistice, spoturi publicitare TV si radio, emisiuni, interviuri, realizam fotografii artistice si de produs.

Iata cateva clipuri si filme facute de mine – Halloween Homemade, Carmen Bruma workshop 3S, Praguri, Scrub facial pentru fata, ten normal cu tendinte de uscare, Carmen Bruma, povestea primului maraton. Mai multe gasiti aici si pe blog.

Scrie-mi aici, spune-mi despre ce este vorba si vei primi oferta mea in cel mai scurt timp!