Matei, caci despre el este vorba, fiul prietenei mele Luana Danet, redactor-sef al revistei VIVA!, tocmai a implinit 3 ani, moment marcat printr-o petrecere memorabila. Stati ca va spun si de ce!

In primul rand, toate cadourile primite au fost donate Centrului Romano-Danez, cresa pe care a absolvit-o magna cum laude 🙂 #celmaitanarbloggerdinromania, o initiativa inedita si laudabila.

Copiii s-au jucat, s-au dat cu tiroliana de la locul de joaca, au urmarit spectacolul de umbre pe care l-au facut cei de la Atelierul de Teatru si Umbre, au mancat tort, au fost pictati pe fata de catre Pantera Roz si cate si mai cate!

Pe langa asta, petrecerea a avut loc la Amber Gardens, o locatie superba, care a pus la dispozitia invitatilor o casa cu piscina, numai ca invitatii, printre care si noi, s-au luat dupa prognoza meteo care anunta ploaie si nori, nicidecum vreme de piscina, prin urmare, la finalul petrecerii, fiecare si-a luat copilul acasa ba cu pantalonii uzi, ba fara, ba in scutece, samd. De asta, pe langa distractia obisnuita de la un astfel de eveniment, aceasta petrecere pentru copii transformata in pool party ad hoc ramane memorabila!