Brazi împodobiți, dulciuri, Moș Crăciun, ateliere LEGO si cadouri! Asa am petrecut sambata dimineata, la Clubul Pescariu Sports & Spa, alaturi de Serghei, la invitatia Luanei Danet si a spiridusilor ei scumpi, Ileana si Matei.

Serghei a fost deosebit de incantat ca a mesterit in cadrul atelierelor LEGO o inima, un Mos Craciun, un inger (negru, da, e fascinat de negru ca si mine 🙂 ) si cate si mai cate!

Mi-am petrecut timpul in compania celorlalti parinti ubercool de la petrecere, am rontait bunatati pregatite la restaurantul The Gallery din incinta clubului si m-am bucurat sa imi revad prieteni dragi, in timp ce copiii nostri se jucau: Romanita Iovan, Anca Serea, Letitia Pescariu, Anda Adam, Stefan Lungu, Giulia si Vlad Huidu, Amalia Enache, Monica si Nicolai Tand.

Momentul in care si-a facut aparitia Mos Craciun a fost fascinant, mai ales pentru ca cei mici au cazut repede de acord ca este cel adevarat, dar si pentru ca sacul ii era plin de Duplo, Juniors, City, Technic, Friends și Elves, de la Lego. Mosul a intretinut atmosfera de poveste, i-am cantat colinde cu totii, iar unii copii i-au recitat atunci cand si-au primit cadoul. Nu si Serghei, stii deja ca nu este cel mai mare fan al exprimarii in public. Deocamdata! 🙂

Serghei este mare fan LEGO si a fost deosebit de fericit sa vada ca Mosul stie ce isi doreste. Dupa ce am ajuns acasa a trecut la lucru si in scurt timp, singur si entuziast, a construit masina cu rulota din colectia City de la Lego. L-au amuzat carnatii de pe gratar si osul cainelui si placandu-i atmosfera indusa, a concluzionat ca ne trebuie o rulota! Da, asta ne mai lipsea… Desi nu este o idee rea. Chiar deloc! 🙂