Sunt intrebata foarte des daca vad rostul tratamentelor cosmetice din saloanele de frumusete si estetica si daca nu cumva putem obtine aceleasi rezultate si acasa, folosind ingrediente naturale. De asemenea, multe dintre cele care imi scriu ma intreaba ce ar putea alege din multitudinea de tratamente faciale estetice de pe piata.
Un ten frumos este in mare masura un dar genetic care trebuie intretinut. In cazul acesta, pana la aparitia primelor riduri fine (in general acestea apar in jurul varstei de 30 de ani), ne putem ingriji exclusiv cu produse homemade, potrivite tipului de ten. Cand vorbesc despre ingrijire, gandeste-te automat nu numai la ce pui pe fata, ci si la o buna hidratare, o dieta echilibrata, evitarea fumatului, expunerea inteligenta la soare, odihna suficienta si de buna calitate.
Cand vorbim despre un ten sensibil insa, desi putem folosi si aici o serie de ingrediente naturale pentru rutina zilnica si saptamanala, de multe ori avem nevoie de sfatul dermatologului si de anumite terapii revolutionare ale caror rezultate este imposibil sa le replicam acasa.
In ambele cazuri, uneori, avem nevoie de acest ajutor suplimentar despre care vorbeam, pe care il gasim in cabinetele de estetica si in clinicile de dermatologie.

Unul dintre tratamentele cu rezultate spectaculoase este Intraceuticals. In functie de necesitati, poate fi folosit pentru a repara o problema a tenului (cum este cazul tratamentului Clarity, care actioneaza foarte bine in cazuri de acnee sau al Intraceuticals Atoxelene, deosebit de eficient pentru liniile de expresie, conturul ochilor si al buzelor) sau pentru o hidratare suplimentara dupa o vara torida in care nu ai fost cuminte, ai abuzat de bronz si tenul tau are un aspect patat (Intraceuticals Opulence).
Trend Clinic are in aceasta toamna niste oferte foarte bune pentru tratamentele Intraceuticals, iar atmosfera din aceasta clinica de estetica este calda, primitoare si intima. Ii gasesti si aici.