Zilele trecute am participat la cocktail-ul de inaugurare al celui mai nou magazin Koton, de pe Lipscani 43. A fost cu atat mai interesant cu cat am avut ocazia sa il cunosc pe Excelenta Sa, Amabasadorul Turciei la București, si sa ma reintalnesc cu persoane dragi, cum este Cristina Chiriac, președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor, Anca Serea, Dana Rogoz, Maria Andrei si Geanina Ilies.

Koton are un aer relaxat si, pe langa faptul ca are preturi bune, introduce mereu si o serie de reduceri imbatabile.

Koton

Pe langa hainele de dama si barbati, mi-au atras atentia in mod deosebit hainele pentru pitici. Sunt haioase si regret ca unele articole nu sunt si pe masura mea. 🙂 Koton sta bine si la articolele de imbracaminte pentru sport si m-au amuzat mesajele motivationale de pe tricouri.

Strong

Am trecut deja pe lista ce mi-a placut din cea mai recenta colecție a lui Richard Isham Sardouk, director de creație al Koton din octombrie 2015. Richard Isham Sardouk are peste douazeci de ani de experiență în stabilirea tendințelor și design, lucrând de-a lungul timpului pentru companii de talie mondiala din New York, Paris și Londra.

Koton

Noua locatie Koton are trei nivele si este deschis între orele 10:00-22:00.

koton1