Masca mea senzationala de par

Parul gras, ars, deteriorat, aspru, fara stralucire, firul firav si caderea parului sunt probleme ce pot fi ameliorate sau chiar rezolvate cu aceasta reteta homemade.
Atentie!
Daca va cade parul in cantitati mari, faceti o vizita medicului dermatolog, pentru a inlatura orice suspiciune de dermatita seboreica sau alta afectiune. Daca acest pas a fost indeplinit, apelati cu incredere la masti pentru par facute in casa.
Masca de par actioneaza cel mai bine in sinergie cu o alimentatie echilibrata, o hidratare corespunzatoare, protejarea parului impotriva factorilor nocivi (soare, vopsit, intins cu placa, samd), ingrijirea parului (tuns varfurile despicate).
Ingrediente:
– un avocado
– un galbenus de ou
– 1 Lg ulei din nuca de cocos
– 1 Lg ulei de masline
– 1 Lg ulei de ricin
– 1 lg vitamina A uleioasa
– 1 lg ulei de jojoba
– sucul de la 1/2 lamaie

 

Tags , , , , ,

8 thoughts on “Masca mea senzationala de par”

  1. Buna! Masca se aplica dupa ce te-ai spalat? Uscat sau umed? Si cand te clatesti, trebuie doar cu apa sau si cua sampon?

    Multumesc

  2. Poate ne spui si de unde putem lua uleiul de jojoba si vitamina A uleioasa ca poate nu toate marcile sunt bune, ar fi ideal sa ne spui marcile pe care le folosesti tu. Stiu ca e treabacu reclama, dar macar sa dai cat mai multe indicii sa alegem marca respectiva.

    1. Imi aleg ingredientele in functie de ce scrie pe eticheta. Unturile trebuie sa fie nerafinate si uleiurile presate la rece. Prefer magazinele online, unde gasesc totul intr-un singur loc si nu ma cramponez de o marca anume. Daca imi trebuie un ingredient anume intru in orice magazin naturist imi iese in cale.

  3. Buna! Ar fi dragut si util sa postezi si poze cu rezultatele de dupa, ca eu una am tot incercat masti din astea din diverse te-miri-ce de prin casa, fara vreun rezultat vizibil insa 🙂
    Mersi si .. keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.