…și asta pentru că atunci cand l-am întâlnit întamplător la niște filmări, în urmă cu cateva luni, s-a uitat la mine, a văzut că nu calcam pe piciorul stâng cum ar fi trebuit și m-a întrebat ce s-a întâmplat.

I-am povestit că am prostul obicei de a sta cu picioarele sub mine cu orele, de când mă știu, mai ales atunci când sunt la birou și editez materiale video și ultima dată reușisem performanța de a sta 3 ore în acea pozitie fără să mă ridic, luată de val, si de atunci mă doare genunchiul stâng. Mi-a propus să îl las să încerce sa îmi amelioreze durerea. Pe scurt, peste 15 minute nu mai aveam nimic! Și uite așa am ajuns în situația asta! 🙂

Romeo Tudorache este kinetoterapeut cu experiență și diplomele sale atestă acest lucru, dar dincolo de asta este un fin cunoscator al oamenilor și are capacitatea de a “citi” pacientul și de a-i face recomandările potrivite. Astăzi a ales să îmi facă un masaj senzațional, cu bețe de bambus, pentru a-mi relaxa în profunzime musculatura intens lucrată la CrossFit și cycling. A fost o alegere excelentă și am plutit toată ziulica pe un norișor pufos, chiar și in timpul antrenamentului  de crossfit de astăzi.

Sunt fan masaj de mulți ani și am mai povestit că masajul face parte din stilul meu de viață. Dacă vrei să îl cunoști pe Romeo, îl gasești aici, iar mai multe informații despre tipurile de masaj pe care le oferă gasești pe www.spamasaj.ro. De asemenea, este inițiatorul unui concept interesant despre care poți afla amănunte aici.

Ne-am si distrat cu Instastory pe Instagram: