ParkLake a inaugurat luni, în prezența reprezentanților din cadrul Ministerului de Interne și ai Primăriei București, un nou sediu pentru evidența și eliberarea pașapoartelor simple locuitorilor din București și din județul Ilfov.  Noul oficiu de 500 m2 este situat la etajul 1 al centrului comercial ParkLake.
Am fost impreuna cu Serghei sa ii facem noul pasaport, deoarece expirase cel anterior si am avut  placuta surpriza sa constat ca totul a durat 15 minute. Spatiul este mare si bine organizat, funcționeaza 17 ghișee, 14 ghișee pentru primirea cererilor și 3 ghișee pentru eliberarea pașapoartelor, ceea ce face ca totul sa decurga rapid si civilizat.

“Prin oferta de servicii și divertisment pe care o punem la dispoziție, suntem o destinație ideală pentru vizitele pe termen lung. Deschiderea biroului de evidență si eliberare a pașapoartelor oferă comunității locale un nou serviciu pentru rezolvarea nevoilor administrative, oferind în același timp opțiuni multiple pentru petrecerea timpului liber. Această deschidere marchează un alt pas în misiunea noastră de a oferi vizitatorilor noștri o experiență beyond shopping. (Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Manager)

 ParkLake oferă o gamă largă de servicii clienților săi, iar această nouă deschidere completează atractivitatea centrului comercial, oferind comunității locale un loc pentru rezolvarea problemelor personale și administrative într-o singură locație.

Noul sediu de evidență și eliberare a pașapoartelor, deschis în ParkLake, va opera de luni până vineri între orele 8.30 – 16.30, iar miercuri biroul este deschis până la ora 18.30.