Da, asa s-a numit evenimentul la care am fost invitata de catre Beautin Collagen. Ideea mi s-a parut minunata, rafinata si de bun gust, cu atat mai mult cu cat gazda evenimentului a fost buna mea prietena Carmen Bruma, imaginea Beautin Collagen in Romania.

M-am reintalnit cu aceasta ocazie cu persoane dragi mie, cu care impartasesc aceeasi pasiune pentru sanatate, frumusete si… blogging! 🙂 , intr-un cadru special, atelierul Florariei Iris, unde am luat cina la lumina lumanarilor si unde am aflat mai multe despre acest supliment de care m-am indragostit cu cateva luni in urma. Este adevarat, m-a cucerit si gustul variantei de mango si pepene galben, in afara faptului ca stiu cat de important este pentru pielea, parul, unghiile si articulatiile mele.

De coafura mea s-a ocupat dragul meu prieten si stilist, Laurent Tourette, iar rochia mea este o creatie Lure. M-am amuzat cu Sonia Argint-Ionescu, deoarece am descoperit ca purtam acelasi tip de bratara, de la Frey Wille, insa din colectii diferite, asa ca am considerat oportun, ca doua fete cucuiete ce suntem, sa nu ratam momentul si sa le pozam una langa cealalta.

Poti sa vezi aici cum a fost: