… da. Cel puțin în ceea ce privește tinerețea pielii și asta datorită celor mai performante tehnologii laser din domeniu. Înainte să vă povestesc despre ce este vorba, am să vă arăt niște poze:

Fact:

Cei de la Sciton au patentat o tehnologie laser de rejuvenare a pielii și corectare a laxității acesteia, pentru care s-a făcut un studiu la Stanford care s-a întins pe o durată de 11 ani. Una dintre concluziile studiului a fost că la sfârșitul acestei perioade, pielea pacienților arăta mult întinerită decât la începutul experimentului. (foto jos)

Ce este cel puțin la fel de interesant este că îmbunatățirea pielii apare chiar după prima ședință, acest tratament căpătându-și denumirea de “24 hours lifting treatment”, iar după a doua ședință care se face la distanță de trei săptămâni – o lună, structura pielii se schimbă și pielea începe să se regenereze.

Tratamentul se numește SkinTyte și este disponibil pe platforma laser Sciton Joule și eliberează lumina infraroșie într-o secvență rapidă de impulsuri ușoare. Ele se repetă pe zona de tratament în funcție de necesitate. A devenit rapid preferatul vedetelor de la Hollywood, care apelează la el mai ales înaintea unui eveniment important. La noi, SkinTyte este disponibil la Soma Clinic.

Durata tratamentului este de 30-40 minute, în funcție de zona tratată. Tratamentul este o alternativă la procedurile invazive. Pacienții își pot relua activitățile obișnuite imediat după tratament.

Înainte de începerea tratamentului, în cadrul consultului de specialitate se face o evaluare atentă și se stabilește un program personalizat în funcție de necesitățile fiecărui pacient. În plus, foarte importantă este și evoluția pentru că există, așa cum spuneam, rezultate spectaculoase după prima ședință și atunci pacienta are nevoie doar de două astfel de tratamente pe an.

Tratamentul nu este dureros, nu necesită recuperare și spre deosebire de alte proceduri estetice, această metodă garantează un control optim al intervenției, obținându-se o piele fermă și tonifiată, textură tegumentară vizibil îmbunătățită, precum și reducerea ridurilor.

Tehnologia modernă de rejuvenare și corectare a laxității tegumentare folosește lasere în domeniul infraroșu și radiofrecvență penetrând în profunzime straturile pielii pentru a încălzi selectiv dermul și hipodermul unde sunt fixate fibrele de colagen. Încălzirea locală cauzează o contracție imediată a fibrelor de colagen și în același timp stimulează metabolismul fibroblastelor, accelerând producția de noi fire de colagen și elastină, precum și regenerarea acestora, conferind fermitate și elasticitate pielii și asigurându-i un aspect sănătos și întinerit. 

Tratamentul se poate aplica pe orice suprafață a corpului pentru a îmbunătăți textura pielii. De regulă se preferă această tehnologie pentru conturarea liniei mandibulare (obraz “căzut”), a submentonului (bărbia dublă), diferite alte zone precum: față, gât, decolteu, abdomen, brațe, coapse. SkinTyte reduce ridurile feței, diminuează porii și estompează aspectul de celulită și vergeturi.

Experiența mea:

Deși sunt binecuvântată cu o moștenire tegumentară bună și nu am cine știe ce probleme cu tenul, după ce am făcut un tratament SkinTyte pe față și decolteu am remarcat că tenul îmi este mult mai luminos, pata pigmentară pe care o am pe față din naștere aproape a dispărut, iar porii de lângă nas mi s-au micșorat. Aspectul feței mele este întinerit, drept urmare am bombardat-o pe dr Nico Ferariu cu mesaje de genul : “Dacă mă iau după aspectul feței mele acum, mă duc să probez jeans-ii din liceu. Probabil după al doilea tratament îi voi proba pe cei din generală! “. 🙂

Pe final vă mai spun că rezultatele sunt spectaculoase mai ales când vârsta este de peste 5o – 60 de ani și problemele de laxitate ale pielii sunt evidente, însă folosirea acestui tratament în jurul vârstei de 40 de ani este optimă, deoarece regenerarea de care pielea beneficiază amână cu mult timp intervențiile invazive, cum ar fi liftingul chirurgical.

Soma Clinic este si pe Facebook.

Soma Clinic

Str. Iuliu Tetrat, Nr. 1
Et. 2, Sector 1, București

+40 726 700 810