Tin mult la cateva obiceiuri sanatoase, unul dintre ele fiind vizita regulata la medicul stomatolog, de doua ori pe an, pentru o igienizare profesionala, care de aceasta data a inclus si o albire.

Periajul si detartrajul profesiona reprezinta o curatare minutioasa a danturii, nu sunt proceduri dureroase si ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor.

Medicul poate descoperi in cadrul acestor controale orice probleme ale danturii, de la infectii, abcese si rani orale pana la senzitivitatea gingiilor, care ramase netratate pot crea afectiuni grave ale caror tratamente sunt extrem de costisitoare. Infectiile tesutului gingival si ale maxilarului duc la pierderea dentitiei la adulti, lucru care nu este deloc de dorit.

Am spus intotdeauna ca preventia este cheia unui stil de viata sanatos si ma bucur ca cei de la Twin Dent m-au facut sa ma simt relaxata in clinica lor cocheta si stilata.

Unde mai pui ca am plecat cu primavara dupa mine, nu doar in zambet, ci la propriu, in lalele frumoase pe care le-am primit pentru ca am fost cuminte si am avut deplina incredere in doamna doctor Anca Patru, care mi-a dat un vibe foarte bun. Better safe than sorry, asta iti doresc si tie!