Am fost intrebata des care este ritualul meu din ultimul timp care ma ajuta sa raman in forma, avand in vedere ca vara suntem ispititi de o tona de carbohidrati, iar eu nu fac exceptie si ma las sedusa de fructe dulci si zemoase, inghetata, limonade cu miere si diverse alte delicii culinare de peste weekend sau in deplasarile cu familionul din dotare. Traiesc viata si vara la intensitate maxima, incerc sa pastrez un echilibru intre miscare, alimentatie, sport si ciocolata 🙂 si ma bazez pe urmatoarele obiceiuri:

  1. imi fac poftele culinare de maxim doua ori pe saptamana, de regula in weekend si mananc cu drag ce imi doresc, fara sa cad in plasa mancatului emotional, continuu, asa-numitul “binge eating”, cum spune chinezul. 🙂
  2. Ce ma fac?fac miscare de 3-5 ori pe saptamana
  3. Adinacina nu o iau mai tarziu de ora 19 (exceptie fac zilele de rasfat, cand ma poti vedea rontaind popcorn sau alte porcovenisme la un film la cinema, la ora 22)
  4. respect cele 8 ore de somn si incerc sa adorm devreme (inainte de ora 23), desi vara nu imi prea iese de multe ori, sincera sa fiu, asa ca il inteleg si pe Connect-R 🙂
  5. ma rasfat la Yucca cu masaje si terapii corporale revolutionare care imi fac bine nu doar pielii, ci si sufletului (tocmai pentru ca nu lasa sa se vada pe corpul meu nicio urma a desfatului culinar despre care vorbesc). Tot la Yucca Wellness Center ma poti gasi adesea lenevind pe terasa inainte sau dupa rasfat, la un ceai verde, cu o limonada in fata, rontaind ceva sanatos si bun sau hidratandu-ma intens. Preferatele mele de la Yucca sunt masajele (cel cu bete de bambus este genial cand vine vorba despre drenaj limfatic), dar imi place si sa caut ajutorul aparatelor high-tech de ultimele generatie, unele dintre ele fiind de gasit doar in acest centru, cum este aparatul Sculptor 2.7, folosit pentru cavitatie si care ajuta la eliminarea grasimii nedorite.

Yucca Wellness Center