Cand eram mica eram fascinata de Testoasele Ninja si se pare ca fascinatia se mosteneste, pentru ca Serghei este la randul lui innebunit dupa simpaticele personaje, asa ca m-am bucurat cand am aflat ca el va avea ocazia sa le vada.

Tocmai de aceea, zilele urmatoare ne veti gasi in ParkLake, deoarece in perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt așteptați să le cunoască pe tinerele Țestoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vin în premieră în România și vor petrece trei zile amuzante alături de clienții centrului comercial. În plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative și o zonă foto specială completează distracția.

Imi amintesc faptul ca desenam Testoasele Ninja si realizam astfel postere pe care le lipeam peste tot in camera mea si pentru ca imi ieseau foarte bine, prietenii mei voiau si ei desene facute de mine si uite asa am realizat repede ca asta poate fi prima mea afacere, pentru ca ii taxam, evident! 🙂

Nu mai tin minte cat ceream pentru un desen, dar stiu sigur ca imi luam vata de zahar pe bat din parc de banii aia, pentru ca la varsta aceea nu aveam griji legate de silueta…

Dar revenind in zilele noastre, in ParkLake participanții vor putea interacționa cu îndrăgitele personaje și vor putea pătrunde în universul acestora prin intermediul zonei Xbox și a zonei foto amenajate pentru ei, dar și prin participarea la activitățile tematice.

La atelierele creative, intre orele 14:00 – 20:00, cei mici vor putea realiza, folosind diverse materiale, propria mască, astfel încât să se asemene Țestoaselor Ninja. În plus, vor învăța cum să realizeze o replică în miniatură a personajelor preferate folosind tehnica origami, vor decora baloane verzi în tematica evenimentului, cu ajutorul hârtiei creponate, și vor picta țestoase din lut pe care le vor lua acasă. Iar pentru copiii curajoși, care vor să fie asemeni personajelor preferate, se găsesc surprize destule la colțul de face painting.

In intervalul orar 16:00 – 17:00, tinerele Țestoase Ninja vor defila în ParkLake, oferind un spectacol unic și o paradă pe măsura renumelui lor pentru publicul centrului comercial. Probabil voi fi la concurenta cu copiii pentru a imi face un selfie cu Testoasele Ninja. 🙂

Copiii care vor să continue distracția si după joaca alături de Țestoasele Ninja, vor avea parte de încă o surpriză: tot pe 1 iunie, cel de-al doilea spațiu Kiddo Play Academy își deschide porțile pentru copiii din ParkLake. Situat la etajul 1 al centrului comercial, acesta este un loc de joacă cu un concept unic și inovator denumit EDUTAINMENT (educational entertainment). Creat special pentru cei mici, noul spațiu se întinde pe o suprafață de aproximativ 1200 mp și are ca tematică natura, urmărind să dezvolte abilitățile, talentele și cunoașterea copiilor prin joacă și experiențe noi. Serghei este fan Kiddo de cand era mai mic si am apreciat mereu calitatea jocurilor si activitatilor propuse aici.

La început de iunie, copilăria este celebrată la ParkLake cu voie bună, activități distractive și, cel mai important, cu personaje de poveste care au scris istorie pentru multe generații de copii. Vino și tu să te bucuri alături de Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael – Țestoasele Ninja! Eu am sa fac o exceptie si am sa rontai dulciuri cu aceasta ocazie. 🙂

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center. 

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.