…iar eu ma duc sa ii intalnesc, impreuna cu Serghei, desigur!

Se apropie 1 iunie si deja ii pregatesc lui Serghei o mare surpriza si daca vrei sa te inspiri, iti spun si tie despre ce este vorba. 🙂

Intre 1 si 4 iunie, ParkLake Shopping Center aduce in premiera in Romania celebrele personaje animate Tom si Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny si prietenii sai. Cu ocazia Zilei Copilului, micutii sunt asteptati in centrul comercial sa cunoasca mascotele Warner Bros si sa se bucure de patru zile de distractie si surprize. 

Eu voi profita de faptul ca am copil si ma voi poza si eu cu mascotele, mai ales ca inca sunt fan al acestor indragite personaje si nici nu imi mai revin! 🙂

Cei care ajung la ParkLake in aceasta perioada pot cunoaste faimoasele personaje – Tom si Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote si Road Runner – aduse in premiera in Romania, dupa ce ani de zile au adus bucurie in toata lumea. Cum iti spuneam, vor interactiona cu cei mici, dar si cu noi, parintii, cei care am crescut in compania lor. Asa ca, incepand cu Ziua Copilului, timp de 4 zile, ParkLake si cele noua mascote Warner Bros pregatesc activitati tematice, in intervalul orar 14:00-20:00, cu acces gratuit. Evenimentul va avea loc in Main Square (la parterul centrului comercial).

Vizitatorii, in special cei mici, se pot juca cu mascotele, pot dansa impreuna si vor putea face o poza in zona foto, pe care o vor primi imprimata.

De asemenea, cei prezenti sunt invitati sa experimenteze un joc de bowling spectaculos, intr-o varianta cu mingi si popice uriase. Cei care completeaza puzzle-urile gigant pot descoperi povestile personajelor lor preferate. Participantii primesc mici cadouri, marca Looney Tunes si alte cadouri cu personajele din desene.

Ai jucat vreodata pinata? Este jocul acela in care un sac, de data aceasta un morcov urias, se umple cu dulciuri si copiii au la dispozitie trei incercari de a nimeri Pinata lui Bugs Bunny!

In paralel, cei mici pot sa participe la atelierele dedicate unde isi pot testa abilitatile creative. Micutii pot desena, colora si picta in cele mai creative moduri alaturi de Tom si Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny si prietenii sai.

Detalii despre evenimentele ParkLake puteti gasi pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicatia de mobil ParkLake.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Asadar, ne vedem incepand cu 1 iunie? 🙂