Primesc multe mesaje de la voi, dragile mele prietene, in care imi cereti sa detaliez ce tratamente fac pentru ten si unde. So… primavara aceasta mi-am indreptat atentia inspre radiofrecventa tripolara, deoarece auzisem de ceva vreme despre acest tratament numai pareri bune.

Pe scurt, ce m-a atras la acest tratament este faptul ca are rezultate foarte bune inca de la primele sedinte, desi maximul este atins la cateva saptamani dupa ce este inceputa procedura si efectele se pastreaza multe luni.

Se fac 4 sedinte, la un interval de o saptamana intre ele. Procedura este nedureroasa, nu au fost raportate efecte secundare, dureaza aproximativ o ora si, la modul practic, favorizează formarea de colagen incalzind pielea in profunzime, stiut fiind faptul ca inaintand in varsta se reduce numarul celulelor care produc colagen nou, fapt care duce la aparitia ridurilor si laxitatea pielii.

Radiofrecventa tripolara este o metoda revolutionara de tratare a ridurilor deja existente si a pielii subtiate si lasate si se adreseaza nu doar celor care au instalate aceste semne ale imbatranirii pielii, ci si ca masura de preventie.

Sunt pentru preventie, deoarece daca apelezi la astfel de proceduri cand pielea este foarte lasata, ridurile adancite si semnele imbatranirii cutanate evidente, chiar si cele mai inovative tratamente non-invazive din lume intampina greutati in a te ajuta si atunci solutia este una invaziva, cu costuri mai mari atat financiare, cat si fizice.

Si pentru ca am adus vorba despre costuri si stiu ca este un alt aspect important despre care vreti amanunte va spun ca pretul unei sedinte este de 200 lei.

Eu am ales sa imi fac acest tratament la Giorgia Ibrean de la Giorgia Beauty & Style, str. Tudor Vianu, nr 23 bis, tel 0721425533.