Am o relatie aparte cu parfumurile. Am mostenit dragostea pentru parfumuri de la mama, al carei miros ma fascina in copilarie. Mult timp am crezut ca pielea ei are capacitatea de a-si schimba mirosul. Ulterior am afla ca pe lume exista parfumurile. 🙂 Sunt o avida consumatoare de parfumuri si am dezvoltat o pasiune pentru parfumurile out of the box, care fac parte in general din parfumeria de nisa.

Zilele trecute am acceptat cu bucuria invitatia celor de la Elyseé, de pe Calea Victoriei, de a descoperi DALI Haute Parfumerie Paris. M-am trezit intr-un univers plin de magie unde am fost indemnata sa ma joc, alaturi de ceilalti invitati, si sa ajung la un premiu urmand anumite indicii. A fost neasteptat si m-a amuzat enorm.

Am descoperit cele trei colectii, Jewels, Daligramme si Fabulous. Am fost atrasa iremediabil de colectia Daligramme, inspirata de Daligrams, un alfabet secret al celor doi indragostiti, Dali si Gala, creat de catre acesta si dedicat ei. Dragostea lor a fost aparte, totala, extravaganta. Daligramme Collection este creata de catre Mathilde Bijaoui, Amelie Burgeois, Alexandra Carlin si Veronique Nyberg. Ma Muse avea sa ma tulbure mai mult decat celelalte, poate pentru ca imi si suna foarte puternica si in acelasi timp delicata aceasta titulatura. Il port chiar acum, cand scriu aceste randuri…

M-am reintalnit cu oameni frumosi si dragi si cu unii dintre ei m-am si pozat, evident! 🙂