…cel putin cele cu care m-am intalnit acum cateva seri. Stai ca dezvolt imediat!

Orice femeie are nevoie de timp pentru ea, sa isi reincarce bateriile, si sa se deconecteze, fie si partial, de la multele atributii si responsabilitati pe care le are permanent.

Nici eu nu fac exceptie, asa ca am fost deosebit de incantata cand Silhouette m-a invitat la rasfat. Sunt o fana a masajului, mult peste medie, iar atunci cand am ajuns in vreo alta parte a lumii, in special in Asia, am inclus in programul meu si o vizita (cel putin!) la spa.

De data aceasta, inarmata cu cea mai buna prietena din vremuri imemoriale (da, despre Carmen Bruma vorbesc 🙂 ), am ajuns la Silhouette Unirii, unde am fost intampinate de la intrare cu o atmosfera calda si imbietoare, cu lumina difuza, mirosuri delicate, bunatati si noile produse de ingrijire Babor Spa, care cuprinde 4 tipuri de ritualuri: Relaxing, Balancing, Shaping, Energizing.

Babor este un reper in ceea ce priveste ingrijirea pielii, punand accentul pe cercetare si fiind un brand orientat spre natura. De fiecare data cand lanseaza o noua gama, Babor aduce in domeniul frumusetii si ingrijirii pielii ceva nou, inovator.

De aceasta data, Babor propune terapiile care au la baza celulele stem din para de sampanie, completate cu multe alte ingrediente benefice fiecarui tip de ritual caruia i se adreseaza. Gama exclusivista Babor Spa se afla deja in toate spa-urile mari din lume, iar faptul ca am putut sa le testez in premiera alaturi de persoane dragi constituie un privilegiu.

Am testat ritualul Shaping, o incantare pentru simturi, dupa care am coborat si m-am intalnit cu fetele (Carmen Bruma, Giulia, Ana Morodan, Albertina Ionescu, Valentina Pelinel, Lora, Dana Sota, Raluca Hagiu), cu care am stat de vorba la un ceai delicios si multe delicatese. Ni s-a alaturat si Diana Baicu, minunata noastra gazda, care ne-a raspuns la toate intrebarile legate de Babor Spa.

Ne-am desprins cu greu din aceasta atmosfera superba, dar ne-am promis ca vom repeta iesirea curand. Evenimentul a fost unul out of the box si ritualul propus de Babor Spa, prin Silhouette si TopLine, m-a tinut cu energia sus in ziua urmatoare, care era extrem de incarcata.

Terapiile Babor Spa sunt disponibile in centrele Silhouette, iar specialistii de aici te pot ajuta sa iti alegi ceea ce ti se potriveste, explicandu-ti beneficiile fiecareia in parte.