Se spune că primii 7 ani din viața unui copil sunt cei mai importanți când vine vorba despre comportamentul său în societate. Mă mândresc cu faptul că Serghei este un copil tare bun, așa că am considerat că merită o petrecere pe cinste alături de prietenii lui.

Partenerii mei în acest demers au fost cei de la Gymboland. Am ales Gymboland Mega Mall, un loc în care Serghei se simte minunat și pe care îl cunoaște încă de când s-a deschis. Și-a manifestat dorința ca tema petrecerii sa fie Batman, iar tortul a dorit inițial să fie cu Mr Bean, însă am reușit cu abilitate să îl ajut să se răzgândească, deoarece toate figurinele cu Mr Bean pe care le studiasem pe net arătau cel puțin ciudat și nu voiam să speriem copiii, unii nefiind familiarizați cu personajul atipic. A fost fericit că tortul său a respectat si tema aleasă de el featuring Spiderman și Țestoasele Ninja. 🙂

Organizarea a fost impecabilă, momentul pinata a fost așteptat cu nerăbdare, tortul de la Amareto delicios și pe placul tuturor și unde mai pui că m-au lăudat și prietenii mei din domeniul nutriției, Carmen Bruma și Cristian Mărgărit, pentru alegerea meniului celor mici: pulpe de pui la cuptor cu piure și salată de muraturi, iar ca băuturi: limonadă și fresh-uri de portocale. La părinți am fost ceva mai relaxată și am mers pe varianta pizza, spre disperarea câtorva prieteni aflați la dietă. 🙂

Cei de la Vorbește lumea (PRO TV) au fost și în acest moment important alături de noi și ne-am bucurat din suflet. Iată și materialul realizat de Georgiana Stoleru:

Am reușit să facem noi, parinții, mai multe poze și filmulețe singuri decât cu copiii din dotare, lucru lesne de înțeles prin prisma faptului că ei erau greu de prins pentru poze având atâtea tentații în jur, un spațiu mare și curat pentru zbenguială și multă energie. Până la urma, important este că s-au super distrat și și-au luat la revedere cu greu de la simpaticul Batman care avea o energie greu de egalat până și de o gașcă de pitici puși pe distracție!