M-ai vazut de multe ori purtand bijuteriile facute de prietena mea, artistul plastic Alina Bancila si stiu ca ii admiri creatiile, deoarece mi-ai spus de atatea ori.

Alina Bancila este unul dintre cei mai importanti artisti ai generatiei sale,pictor si creator de bijuterie, absolventa a Universitatii de Arte Nicolae Grigorescu, cu dubla specializare, metal si sticla, si face parte din Uniunea Artistilor Plastici din Romania.

Pe langa bijuterie, activitatea ei cuprinde lucrari de metal, design interior, pictura mixta si pictura pe pereti si a participat la numeroase targuri si expozitii in tara si strainatate, a fost premiata de catre Uniunea Artistilor Plastici si bijuteriile sale sunt expuse si vandute inclusiv in Italia si Elvetia.

Pentru ca apreciez ca imi esti alaturi, iti dau sansa sa iti intregesti colectia de bijuterii cu o bratara superba, creatie Alina Bancila.

Scrie-mi in sectiunea de comentarii ce iti place cel mai mult de Paste si duminica dimineata, chiar in ziua de Paste, voi anunta la cine va ajunge bijuteria, in urma tragerii la sorti.