Zilele trecute am participat la un eveniment la studioul de makeup al Mariei Pauna, ocazie cu care ne-am “jucat” putin si i-am fost model pentru colegii nostri de la Kanal D, care doreau sa vada cum se integreaza culoarea anului 2017, verdele, intr-un machiaj de seara.


Maria Pauna este vesela, exuberanta, deschisa si intalnirea cu ea mi-a dat un boost de energie extraordinar. La evenimentul respectiv am vazut cele trei aparate de infrumusetare, Endospheres, CooLifting – Beauty Gun și Tixel, pe care Maria le-a adus in studioul ei, dupa ce le-a testat si a ramas impresionata de rezultate.

Medicul dermatolog Adina Mărgăritescu a povestit despre tehnologiaTixel, inovația în tehnologia fracționată de rejuvenare a pielii bazată pe un sistem de ablație termo-mecanică, ce se adresează problemelor legate de fotoîmbătrânire, modificări de textură și tonus al pielii, cicatricile postacnee, dar și ridururilor profunde și liniilor fine. Rezultatele sunt vizibile chiar de la prima ședință.

Noutatea pe piata din România este pistolul de tratament CooLifting. Pulverizează asupra țesuturilor faciale un puternic flux CO2 la o temperatură foarte scăzută și o presiune ridicată, combinată cu o concentrație extrem de mare de compuși activi atomizați. Este cel mai spectaculos și rapid tratament cu efecte vizibile într-o singură sesiune, cele 5 minute de tratament promit sa ștearga de pe fata clientei 10 ani.