Sunt femeie si empatizez cu femeile care traiesc  drama cancerului de san, femei care sunt la randul lor mame si sotii si care nu stiu cat timp mai au alaturi de persoanele iubite, asta pentru ca inca nu exista un tratament pentru cancerul de san. Aceasta maladie ingrozitoare poate fi invinsa doar in anumite cazuri, cand se afla la inceput. Realizez importanta unei mamografii care facuta la timp iti poate salva viata.

De aceea voi fi la start pe 7 iunie, in parcul Herastrau, la cel mai mare eveniment de informare si strangere de fonduri pentru cancerul de san din lume. Gasiti mai multe informatii pe www.fundatiarenasterea.ro .

La Happy Run, eveniment aflat la prima editie in Romania, participa anual peste 1,6 milioane de persoane in 150 de curse in intreaga lume.

Am pregatit cateva cadouri pentru cinci dintre cei care se vor inscrie la aceasta cursa folosind urmatorul link http://bit.ly/1LqDsyR
Bijuteriile Alinei Bancila, care este un artist extrem de talentat si o prietena draga, le puteti vedea pe www.arraroa.com