Zilele trecute mi-am început ziua în ParkLake Shopping Center, cu o cafea bună, în compania mai multor prietene din showbiz, cu care m-am întâlnit la un atelier olfactiv ținut de Iulia-Victoria Neagoe (Luviane).

Cu această ocazie am aflat că ParkLake lansează campania de Paște “Fiecare sărbătoare este surprinzătoare” și oferă clienților centrului comercial 3500 de vouchere de cumpărături în valoare totală de 175.000 de lei și o vacanță la Disneyland. Multe dintre cumpărături le fac în acest centru comercial, iar Serghei, băiețelul meu de 6 ani și jumătate are deja în plan o vizită la Disneyland, așa că zilele astea chiar am motive întemeiate de shopping. 🙂 Bonurile de la cumpărături se prezintă la biroul de informații al centrului comercial, atat pentru a intra în posesia premiilor-instant, cât și pentru înscrierea la tombolă.

Campania se desfășoară in perioada 15 martie – 7 aprilie, iar cumpărăturile de minim 100 LEI în ParkLake Shopping Center aduc garantat un voucher de 50 LEI cadou, în limita stocului disponibil, valabil în peste 100 de magazine partenere, dar și șansa de a participa la loteria pentru marele premiu despre care spuneam, o excursie la Disneyland Paris pentru întreaga familie! Lista magazinelor participante în campanie poate fi accesată pe www.parklake.ro.

Mai mult decât atât, în perioada 27 martie – 07 aprilie, Parada Personajelor de Paște, Jocurile Iepurașului, dar și multe ateliere creative îi așteaptă pe copii în zona main square, parter, unde vor vopsi ouă (deci ne salvăm bucătăriile!), se vor distra cu tehnica de quilling, vor decora figurine din fetru și lemn sau vor da viață creațiilor cu puțin praf magic decorativ. Personaje extraordinare le vor ieși în cale la spectacolele interactive pregătite pentru ei, în timp ce Iepurașul îi așteaptă cu un moment de storytelling cu totul special. Toate aceste activități sunt binevenite, mai ales că știu de când sunt părinte că este o întreagă aventură sa aleg pentru Serghei modalități de distracție în locuri frumoase, curate și care să fie aproape și de puncte de interes pentru cei mari.

Punctul forte pentru Serghei va fi cu siguranță expoziţia de creaţii din piese LEGO® Spring Brickville organizată de RoLUG și instalată la parterul centrului comercial, în zona main square, în perioada 16 – 18 martie, între orele 10:00 – 22:00, unde seturi oficiale din diverse teme (City, Creator, Star Wars, Technic, Pirați, Friends etc) așteaptă să fie descoperite de către cei mici. În plus, participanţii își vor putea exersa îndemânarea la măsuţele de joacă pentru copii şi vor beneficia de un voucher de discount în magazinul Certificat LEGO, binevenit, de altfel, pentru că nu știu alții cum sunt, dar al meu copchil și-a ales deja cadoul pentru Paște și, ce sa vezi?, este un LEGO, ca de aproape fiecare dată în ultimii ani.

De asemenea, în perioada 31 martie – 1 aprilie vor fi disponibile măsuțe de joacă Lego, tematica fiind însă cea de Paște.

Activitățile organizate în ParkLake Shopping Center cuprind și evenimente deosebite care se adresează celor mari dupa cum urmeaza:

  • Sâmbătă, 24 martie, de la ora 18:00, publicul iubitor de cultură este așteptat la un concert extraordinar de vioară susținut de violonistul Alexandru Tomescu, parte a campaniei derulate de către Radio România Muzical – ,,Ascultă 5 minute de muzică clasică” – la care centrul comercial ParkLake este partener.
  • Luni, 26 martie, are loc un eveniment CSR (Corporate Social Responsability) dedicat copiilor cu sindrom Dravet și alte epilepsii rare, cu scopul de a crește nivelul de conștientizare și a informa publicul cu privire la aceste afecțiuni.
  • Târgul de Paște se desfășoară în perioada 28 martie – 7 aprilie, iar eu una abia aștept să văd ce delicii și tradiții găsesc acolo. Bunătățile tradiționale, cadourile și decorațiuni de sărbătoare îmi dau o stare de bine de fiecare dată. Târgul de Paște se va desfășura la parterul ParkLake, în zona intrării Starbucks și Second Cup, de la ora 10 la 22.

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.