Iti povesteam ca am de gand sa ma duc pe 1 iunie cu Serghei la intalnirea cu Tom si Jerry, Tweety, Sylvester, Bugs Bunny si prietenii sai, pe care ParkLake Shopping Center i-a adus in premiera in Romania in perioada 1-4 iunie. Ce nu stii este ca am fost si pe 2. Si pe 3. Eeexact, si pe 4! 🙂

Serghei a fost atat de incantat de mascotele Warner Bros, incat am strecurat si in urmatoarele zile de dupa Ziua Copilului scurte vizite la ParkLake Shopping Center “sa le mai vedem putin”. 🙂

Il inteleg pe deplin, deoarece nisi eu nu am rezistat si am alergat mascotele cu care toata lumea voia sa se pozeze si mi-am facut un selfie cu Sylvester:

Tom si Jerry, Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Taz, Sylvester, Coyote si Road Runner, aduse in premiera in Romania de ParkLake Shopping Center, au facut un spectacol foarte frumos, au cantat si au dansat, s-au pozat cu toti doritorii, numai ca asta ma pune intr-o mare incurcatura, pentru ca Serghei ma tot intreaba cand le mai vede. 🙂

Cei mici au putut sa participe la atelierele dedicate unde si-au putut testa abilitatile creative, au desenat alaturi de celebrele mascote Disney, s-au pozat si s-au distrat cu tot felul de activitati organizate cu aceasta ocazie in cele 4 zile de distractie.

M-am intors cu drag in copilaria mea, cand eram fascinata de Tom si Jerry (tineam mereu cu Tom, intre noi fie vorba) si m-am bucurat ca si Serghei si picii din generatia lui sunt la fel de entuziasmati sa le vada. De fapt, am realizat ca nu am sa cresc niciodata de tot. Ceea ce iti doresc si tie!

 

Detalii despre evenimentele ParkLake puteti gasi pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicatia de mobil ParkLake.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.