Multi prieteni care ma urmaresc pe Facebook au vazut ca am fost plecata cateva zile in Barcelona, drept urmare am primit multe intrebari referitoare la meniul meu din timpul vacantei de acolo. Asa ca iata cum a aratat meniul meu dintr-o zi petrecuta acolo si promit sa revin cu un articol in care voi aborda conduita mea alimentara din vacante.

Mic dejun:20160409_113220

 

20160409_111953

  • 2 oua benedict cu sos hollandaise (olandez) pe paine prajita, alaturi de un mix de salata verde si cartofi prajiti (cartofii prajiti nu i-am mancat)
  • un capuccino cu spuma de lapte si o lingurita de zahar brun

Pranz:

paste de orez cu sepie si fructe de mare

crema catalana

 

  • paste din orez cu sepie si fructe de mare
  • crema catalana (am impartit desertul, desi tentatia de a manca cel putin 3 era mare:) )

Gustare:

20160409_133740

  • un fresh de mango in celebra piata La Boqueria

Cina:

Langustine

  • langustine la gratar, cu sos de usturoi verde si ulei de masline
  • un pahar de vin alb, demisec, fructat

Am baut aproximativ 2 l de apa si am mers pe jos aproximativ 7 km.