Apa calda cu lamaie, cu 30 de minute inainte de micul dejun.
Mic dejun:
- 2 Wasa cu hummus
- 1/4 ardei gras
- un morcov
Pranz:
- paste cu creveti, rosii cherry, dovlecei si busuioc verde
Cina:
- supa de pui
Cina am luat-o la ora 18. Am baut 2 l de apa, un ceai verde si o infuzie de ghimbir si am facut un antrenament pe intervale cu coarda.
2 Comments
Alina
Buna,
Spune-mi te rog iei si alte suplimente alimentare? De exemplu pentru Ca, pentru ca am observat ca branza/iaurtul lipsesc din menurile tale.
In plus portiile mi se par asa micute 🙂 dar intodeauna sunt foarte atractive !
Multumesc si te apreciez enorm pentru modul tau de a fi si a impartasi lucruri utile si celorlati.
Sa ne ne uiti si sa ne mai transmiti din bunatatile sanatoase gatite de tine!
Numai bine,
AlinaN
adina
Multumesc pentru aprecieri! Mananc de regula branzeturi fermentate, insa remarca ta este justificata, deoarece acum suntem in post si le-am inlaturat. Portiile pot fi ajustate in functie de fiecare, important este cum asociem alimentele si cum ne ferim de lucruri care sunt incompatibile si cu silueta si cu o stare de sanatate optima. In unele zile mananc mai mult, dar asta depinde si de o serie de factori cum ar fi efortul fizic din ziua respectiva, o usoara stare de oboseala acumulata si nevoia de confort emotional, perioada din luna, vacanta, etc. In proportie de 80% mananc curat si uneori imi permit derapaje controlate. 🙂 Iau si suplimente, cateodata cate un multi, alteori Ca, Mg, Zn, Se, depinde. Acum iau Omega 3, lecitina, CLA, L-Carnitine si magneziu. Te pup!