Pe lista cu ce imi doresc sa se intample in viata mea in 2018 se afla la loc de cinste sectiunea de dezvoltare personala, pentru ca eu consider ca pentru a ramane mereu intr-o stare fizica si psihica buna, pentru a oferi celor din jur cea mai buna versiune a mea si pentru a avea cat mai multe momente de fericire, neumbrite de stagnari sau blocaje de orice fel, mentale, emotionale sau fizice, este nevoie sa ma concentrez pe acest aspect, pe langa cele care vizeaza educatia frumoasa a copilului meu, viata de familie, cea profesionala si cea sociala.

Tocmai de aceea, in top trei lucruri pe care le fac pentru a ma simti bine cu mine sunt urmatoarele:

  1. Fac sport constant, antrenamentele mele preferate fiind cele de CrossFit (cu Madyka) si cele de cycling (cu Lucian).
  2. Sunt atenta la alimentatie (am eliminat zaharul din alimentatia mea de ceva vreme), hidratare si odihna.
  3. Ma informez constant si invat lucruri noi.

In sprijinul dorintei mele de a invata si de a experimenta lucruri noi a venit un cadou deosebit, pe care l-am primit de Craciun, din partea Magnolia Acting Studio si anume: un curs de trei luni la Hollywood Acting School in Bucharest, sub indrumarea Ivanei Chubbuck.

Stai sa iti spun cine este Ivana Chubbuck mai intai! Presupun ca ai auzit despre Charlize Theron, Sylvester Stallone, Halle Berry, Jim Carrey, Meg Ryan, Eva Mendes, Pink, Emilia Clarke, Liv Tyler, Sienna Miller, Beyonce Knowles, Jared Leto, Jon Voight, Brad Pitt, Jake Gyllenhaal… sa continui? 🙂 Toate aceste staruri au un punct comun important: cursuri de actorie sub metoda Ivanei Chubbuck.

Ivana Chubbuck este cunoscuta si premiata peste tot in lume, exista nenumarate scoli acreditate si profesori care folosesc metoda ei, cartea ei “The Power Of The Actor” a fost tradusa in 18 limbi si asta este doar ce iti pot spune asa, pe scurt.

Asadar, din martie, voi face aceste cursuri sub indrumarea lui David Lipper, partenerul Ivanei in acest proiect, care, la momentul in care scriu aceste randuri, este pe platourile de filmare impreuna cu Nicole Kidman. La sfarsitul acestor cursuri ni se va alatura si Ivana Chubbuck, pentru un Masterclass de doua zile.

Este extraordinar pentru mine, chiar daca sunt obisnuita cu camerele de filmat, scena, vorbitul liber, samd, sa beneficiez de cunostintele celor care au stat la temelia succesului atator personalitati internationale.

Ce mi se pare cel mai interesant este faptul ca aceste cursuri nu se adreseaza doar celor care vor sa deprinda tehnica actoriceasca la cel mai inalt nivel, ci si acelora care sunt pusi in situatia sa se adreseze altora cu diverse ocazii, ma refer aici la oameni de tv, de radio, cat si la cei care fac parte din middle si top management, dar si acelora care vor sa fie dexteri social in viata de zi cu zi, aceasta calitate fiind deosebit de apreciata.

Ma bucur sa aflu ca acest proiect a starnit deja un interes foarte mare din partea multor persoane publice si abia astept sa aflu care imi vor fi colegii. Daca vrei sa te numeri printre ei, poti afla mai multe informatii sunand la 0745.531.933 sau dand un e-mail la alin@magnoliastudio.ro.