Povestea mea cu Sabon începe cu mulți ani în urmă, când am primit de la mama niște produse de la ei, al căror miros de citrice m-au teleportat emoțional în copilăria mea frumoasă. Mi-am amintit de primul parfumant de cameră din viața mea, atunci când mamaie punea pe sobă coji de portocale. 🙂

Am împărtășit această amintire cu invitații de la lansarea noii colecții Sabon Limy Lavender: Ana Morodan, Andreea Perju, Cori Grămescu, Maria Andrei și reprezentanţi ai diverselor publicații media, influenceri și persoane reprezentative pentru blogosfera din România.

Limy Lavender aduce în această primăvară cele mai efervescente și proaspete combinații de arome. 

Minunatele note de vârf de lămâie proaspătă și bergamotă se împletesc cu aroma de lavandă, pentru a încânta sufletul. În inima parfumului regăsim note revigorante de busuioc și mentă, care se îmbină armonios cu notele de bază: mosc alb și a portocal, rezultând un parfum proaspăt și viu, deopotrivă energic și relaxant, care captează perfect esența primăverii.

Colecția Limy Lavender conține produse în ediție specială, atent selecționate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului. Set-urile Limy Lavender surprind esența primăverii în timp ce aromele de paciuli, lavandă și vanilie se împletesc pentru a da naștere unui set potrivit pentru călătorie. Ulei de duș, scrub și lapte de corp, săpun solid, aroma de camera, spray pentru textile și lumânări parfumate, în diferite variante de gramaj și ambalaj, sunt acum disponibile în magazine și pe www.sabon.ro

O dată cu prezentarea inedită a produselor ce alcătuiesc un veritabil mozaic al aromelor de primăvară și de informațiile utile oferite de către Larisa Petrini, am participat un workshop al cărui rezultat a fost chiar mozaicul personal, unic și special așa cum merită celebrată personalitatea fiecăruia.

Colecția de primăvară a SABON continuă linia conceptuală a anului prin care arta, în toate formele sale, e principala sursă de inspirație.

Designul noii colecții și-a găsit muzele în arta mozaicului și în frumusețea grădinilor înflorite. Colecția cuprinde cele mai iubite produse de îngrijire corporală SABON, acum cu o nouă aromă în ediție limitată – Limy Lavender – creată exclusiv pentru această colecție, alături de accesorii unice pentru locuință, cu linii și contururi desenate în spiritul colecției.

A fost momentul perfect pentru reiterarea susținerii acordate mediului artistic. Alaturi de Mirela Trăistaru, pictor de talie internațională, cinci artişti talentaţi şi-au prezentat lucrările inspirate din colecția Sabon: Bădescu Dalina, Cuzina, Rareș Lupu, Cristian Farcaș și Lucian Muntean.

Setul Limy Lavender – esența primăverii               

SABON propune un sublim ritual de îngrijire și răsfăț de primăvară, printr-un set de produse ce încapsulează noua aromă a colecției. Acesta include:

  • Ulei de duș pentru hrănirea și curățarea pielii (300 ml)
  • Scrub pentru corp, cu efect de întinerire (200g)
  • Lapte de corp bogat și hrănitor, care menține pielea mătăsoasă și hidratată (200 ml)
  • O lingură de lemn, pentru dozarea facilă a scrubului

Setul Paciulie – Lavandă – Vanilie, expert în arta îngrijirii

Oriunde te-ai afla, păstrează-ți pielea frumoasă și bine hrănită cu acest set ce include o colecție de produse de îngrijire a corpului, mâinilor și picioarelor prezentate în ambalaje potrivite pentru călătorii, reunite aroma emblematică a brandului Sabon: Paciulie-Lavandă-Vanilie.

Conține:

• Cremă de mâini, 50 ml

• Cremă de picioare, 50 ml

• Loțiune de corp, 50 ml

• Ulei de duș, 50 ml

Ulei de duș, 50 ml

Un ulei de duș bogat, care hrănește și răsfață pielea. Bazat pe uleiuri pure de măsline naturale, avocado, jojoba și germeni de grâu, uleiul de duș catifelează și îngrijește prin aportul de vitamina A, vitamina D și omega 3, 6, 7 și 9.

Scrub de corp, 600 g

Acest scrub îndepărtează delicat celule moarte, dezvăluind pielii o nouă strălucire. Îmbogățit cu săruri de la Marea Moartă, uleiuri naturale și vitamina E, lăsă pielea fină, netedă și luminoasă.

Lapte de corp, 200 ml

E produsul perfect pentru a-i reda pielii hidratarea pierdută și pentru a-i restabili aspectul natural. Protejează, păstrează pielea hidratată, radioasă și fabulos parfumată!

Formula unică a acestui lapte de corp conține o combinație de ulei de migdale, lapte organic de ovăz și vitamina E, ingrediente ce sporesc fermitatea pielii și o protejează împotriva daunelor provocate de soare și de înaintarea în vârstă.

Săpun solid, 70 g

Pe bază de ulei de palmier, acest săpun natural hidratează profund pielea, oferindu-i prospețime și suplețe.

Bulgăre mineral, 70 g

Noua aroma proaspetă, de primăvară, te face să te simți transpus în mijlocul unui câmp de lavandă împrietenit cu o livadă de lâmâi!

Aromă de cameră, 250 ml

Cea mai bună cale de a păstra păstra aroma Limy Lavender și dincolo de primăvară, pe tot parcursul anului, în confortul casei, într-un ambalaj elegant, luxos, ce răspândește treptat parfumul.

Spray pentru textile, 35 ml

Parfumul delicat al acestui spray răspândește aroma Limy Lavender subtil, dar pe durată lungă, pe haine, lenjerii de pat, saltele și alte țesături.

Lumânări parfumate

Lumânări decorative, fiecare în câte-un borcan metalic în formă de floare.

Capacul ajută la menținerea lor curată, protejează concentrația parfumului și le face mai sigure pentru utilizare. Lumânările sunt fabricate din ceară naturală, biologică, ecologică.

Timp de ardere a lumanarilor:

L (270ml) – aprox. 30 de ore

S (110ml) – aprox. 25 de ore

Ramă foto

E fabricată din lemn natural, cu un design vintage, și oferă un aer elegant și primitor oricărei încăperi.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro