Da, stiu ca suna haios, dar chiar asa este! Colaborarea mea cu Laurent Tourette, celebrul hairstilist francez, a inceput in urma cu un an si ceva, iar de atunci am abordat in aparitiile mele o paleta larga de coafuri si stiluri, toate potrivite personalitatii mele.

Am fost mereu deschisa sugestiilor lui si m-am dus in zone pe care nu le accesasem, descoperind multe despre stilul meu. Laurent este genial in munca lui, are simtul umorului foarte dezvoltat si am descoperit in el un amic senzational. Are langa el o echipa de profesionisti, pe mainile carora ma las fara nicio problema, atunci cand el este plecat.

Serghei, baietelul meu in varsta de 4 ani, are o tunsoare simpatica si nonconformista si de cand l-am luat cu mine la salon, nu concepe sa se tunda in alta parte.

Pentru ca este inceput de decembrie, luna cadourilor, am si eu un cadou de oferit impreuna cu Laurent, asa ca organizez un concurs pentru tine, cititorul meu drag!

Scrie-mi un comentariu mai jos pana pe data de 5 decembrie, ora 23.00, in care sa specifici ce nu ai incerca niciodata in materie de coafura sau culoare si, in urma tragerii la sorti, poti castiga un voucher pentru tine sau pe care il poti face cadou unei persoane dragi. In baza acestui voucher, beneficiezi de vopsit, spalat, tuns si coafat la salonul lui Laurent Tourette. Voi anunta castigatorul in dimineata zilei de 6 decembrie, de Mos Nicolae! 🙂

voucher

Te las sa vezi prin cate transformari am trecut de cand a aparut Laurent in viata parului meu! 🙂