La ceas aniversar, la celebrarea celor 5 ani de activitate, Luviane Atelier de Parfumerie a lansat parfumul Reverie, al doilea din colecția Florile Reginei.

Reverie este un parfum seducător, în primul rând pentru că mirosul de tuberoze este hipnotic. Este copleșitor prin complexitatea lui, atingând note untoase, de piele, mentol, cauciuc si pământ până la miros de piele de femeie și de portocale. Acordul de note de bază balsamice conferă căldură solară ce este contrastată subtil de notele lemnoase, de cele de rom și de tabac.

Colecția Florile Reginei este dedicată Reginei Maria a României, fiecare parfum având în prim plan câte o floare preferată a Reginei, dar urmărind să surprindă și o latură a personalității acesteia. Dacă primul parfum al colecției, Violete, este despre profunzime și o oarecare maturitate a femeii, Reverie este despre frumusețe și capacitatea de seducție printr-o atitudine feminină, fiind un parfum ce invocă iubirea. 

În cadrul evenimentului a fost prezentat şi clipul oficial al parfumului Reverie. Filmările clipului au fost realizate de Vutcariov în locuri iubite de Regina Maria, cum este Palatul Mogoșoaia dar și în locuri inspirate de Regină, cum sunt Arc de Triomphe by Residence Hotels și terasa Astrodom, plină de flori ce se întind delicat în contemplarea apusului. Pornind de la analogia între notele olfactive și notele muzicale, Iulia-Victoria Neagoe și-a dorit ca parfumul Reverie să se contopească în acorduri de violă și pian, ceea ce a condus la colaborarea cu Răzvan Popovici – SONORO și pianista Cristiana Mihart care susțin acordurile clipului de lansare al parfumului.

Imaginea parfumului este Oana Cristina Tănase, o mare admiratoare a Reginei Maria și aidoma ei, o romantică veșnic îndrăgostită de flori, dar și o iubitoare a parfumurilor marca Luviane Atelier de Parfumerie. Oana este fotograf și scriitoare de cărți pentru copii, o visătoare ce trăiește poveștile în fiecare zi.

Parteneri ai evenimentului: Domenii Plaza by Residence Hotels, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, SwitchMORN. Un eveniment Florin Stoica.

Despre Luviane Atelier de Parfumerie

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand românesc de parfumerie artizanală de lux, care din 2013 și până acum a reușit să surprindă publicul din zona parfumeriei de nișă cu parfumuri create exclusiv din esențe naturale. Colecțiile exclusiviste precum Miresme Românești, DOR sau Florile Reginei sunt inspirate din lucruri autentice de viață, din mitologie și simboluri românești, din natură și de fapt din iubire pentru tot ceea ce înseamnă emoții și amintiri olfactive.

Iulia-Victoria Neagoe, „nasul” din spatele brandului compune acorduri parfumate încă din copilărie, exersând arta parfumurilor și învățând secretele maeștrilor parfumieri atât în ateliere artizanale cât și într-un cadru mai riguros cum este cel universitar, unde a studiat bio-chimie și Aromacologie.