…sa mearga cu metroul si sa vada casa lui Doamne-Doamne, asa ca duminica dimineata mi-am luat  baietelul si ne-am urcat in metrou. Serghei a fost fascinat, dar avea sa ramana de-a dreptul blocat cand am ajuns la Gara de Nord si a vazut trenurile! Stiam ca aceasta surpriza ii va placea mult si am avut norocul sa dam peste un domn mecanic de locomotiva super amuzat de figura pustiului de 3 ani si 8 luni pe care il tineam de mana, care se holba cu gurita deschisa la dumnealui si la tren, asa ca l-a invitat sus, unde, dupa cum se vede si in poze, i-a explicat niste chestii tehnice, pe care numai baietii le pricep, evident! 🙂 Serghei insista sa mergem cu trenul, asa ca am plecat cu greu din gara si numai dupa ce i-am promis ca in aceasta vara vom alege o destinatie frumoasa si ii vom indeplini aceasta dorinta.

Plimbarea noastra a continuat cu vizita la Catedrala Sf Iosif, unde Serghei a fost botezat si am ajuns la mijlocul slujbei, cand corul canta Ave, Maria. Divin! Intotdeauna este o bucurie sa ma reintorc in acest loc in care am trait emotii in stare pura, atat la nunta mea cat si la botezul lui, iar faptul ca Serghei era atat de atent la ce se intampla in jur si isi facea cruce acolo, m-a induiosat.

Am luat-o iar la pas si ne-am oprit la Hilton sa il las pe micut sa isi aleaga o prajitura si in timp ce ne amuzam de aventurile de pana atunci, la nici 30 de metri de noi, in hol, il vedem pe… Andre Rieu!! Am fost atat de fericita si emotionata ca suntem in proximitatea lui, incat pana sa ma hotarasc sa il inoportunez cu rugamintea de a face o poza impreuna, a intrat in lift, alaturi de cativa membri din staff-ul sau. Emotia mea s-a datorat in mare parte faptului ca a fost unul dintre primii “cunoscuti” ai lui Serghei, deoarece iubesc muzica clasica si ore intregi de muzica clasica in interpretarea lui si a orchestrei sale ne-au insotit de atunci si pana acum.

Am avut o duminica superba, care mi-a adus aminte de copilaria mea, cand frumoasa mea mama imi dedica tot timpul ei liber. Tocmai de aceea mi-am dorit sa vina si ea cu noi si amalgamul de sentimente care ma strafulgerau din cand in cand, in timpul plimbarii noastre in trei, este imposibil de descris in cuvinte…

Fa-ti timp pentru copilul tau!

2015-06-16 21.39.302015-06-16 21.42.51

 

2015-06-16 21.42.02

 

20150614_1038582015-06-16 21.40.34