Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca imi place sa conduc, conduc sportiv si am avut si am multi prieteni care au legatura cu caii-putere si m-au invatat o gramada de lucruri despre sofat.

Consider ca este foarte important pentru copii sa invete de mici cum sa isi dezvolte concentrarea si atentia la detalii, asa ca iti impartasesc si tie ce tocmai am aflat, pentru ca daca esti un parinte ca mine, sigur iti suna bine! 🙂

Clubul Real Racing este unic organizator al unei tabere de karting în Romania si are ca principala tinta crearea de noi oportunitati de dezvoltare personala a copiilor prin sport. Instructorii fac parte din echipa lui Constantin Raileanu, fondatorul clubului Real Racing, multiplu campion national de karting si absolvent al scolii de pilotaj La Filierre FFSA din Franta.

Karting-ul este un sport placut și distractiv, de care copiii se indragostesc usor, mai ales ca vor stapani usor tehnicile de pilotare, fiind constant instruiti si supravegheati de specialisti.

Tabara este organizata în parteneriat cu Multisport Junior și centrul terapeutic de dezvoltare familiara Happy Minds, care functionează prin aplicarea principiilor de educatie si dezvoltare terapeutica adleriană, sub indrumarea psihologului Yolanda Cretescu.

In tabara de karting, copiii vor dobandi notiuni importante de siguranta rutiera, pe care le vor intelege si practic.

Este o activitate în aer liber, care dezvoltă cele mai frumoase calități: fair play, curaj, perseverență, spirit de învingător, lucru în echipă, comunicare, responsabilitate și prietenie.

Tabara de karting va tine 6 zile si se va desfasura in perioada 9-14 august 2016, in Targu Secuiesc, iar copiii vor putea practica acest sport pe unul dintre cele mai noi circuite speciale din Romania. Se pot inscrie fete si baieti cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani.

Pentru ca siguranta copiilor este prioritara, se folosesc doar karturi de competitie, adecvate varstei copiilor, omologate CIK-FIA (Federatia Internatională de Karting), produse de liderul mondial Torry Kart, iar fiecare copil va avea un echipament complet de protectie (combinezon, protectie pentru coaste, protectie cervicala, casca, manusi si ghete speciale). In plus, pe toata durata taberei va exista asistenta medicala la fata locului.

La sfarsitul taberei, in ultima zi, se va desfasura o cursa de karting, in care copiii isi vor demonstra abilitatile dobandite în tabara.

Gasesti mai multe detalii pe www.tabaradekarting.ro. Abia astept sa mai creasca putin Serghei si sa il duc si pe el. Pana atunci, nu ii spune, te rog, ca nu mai are rabdare! 🙂