La începutul acestei veri am fost în Antalya la invitația agenției de turism Mr Peter şi a prietenilor mei, Peter Aries şi Andra Teodorescu.

Cele câteva zile de work & leisure se anunțau interesante, având în vedere că am fost o gaşcă frumoasă de jurnalişti şi lideri de opinie din diverse ramuri media.

Am stat la Titanic Mardan Palace, unul dintre cele mai luxoase resorturi all inclusive de la Marea Mediterană. Construcția acestui colos cu peste 500 de camere şi apartamente, 8 restaurante a la carte şi una dintre cele mai mari piscine din Europa, a costat peste un miliard de euro. Mai exact un miliard două sute de milioane. Impressed? Mda, şi eu am fost!

Aici luxul este la el acasă, amenajările respectând cele mai înalte standarde, iar view-ul camerei alese este spectaculos, fie că este vorba despre Marea Mediterană sau Munții Taurus. Prietenii turci nu se dezic când vine vorba despre interioare ca în basme. Opulența este copleşitoare, dar în acelaşi timp de bun gust.

Tocmai de aceea, a devenit loc de refugiu pentru multe vedete internaționale de calibru: Sharon Stone, Mariah Carey, Tom Jones, Monica Belucci, şamd. George Clooney fusese cazat aici cu aproximativ două săptămâni înaintea noastră, iar cu două zile înainte de a ajunge noi, se poza pe superba plajă privată a hotelului nimeni alta decât Viki Odintcova. Cei care sunt into social media hype o ştiu. Oricum, merită să dați un search. 😉

Pe perioada şederii noastre acolo erau mai mulți influenceri care făceau content. Majoritatea rusoaice, dar şi un cuplu de influenceri turci foarte apreciați la ei în țară. Şi… noi! 🤗

Şi pentru că am amintit de plaja privată, am petrecut o zi frumoasă aici. După ce am terminat şedința foto şi filmările, am rămas la plajă, ne-am amuzat copios şi ne-am lăsat răsfățați cu fructe şi prosecco. Am aflat că superbul nisip alb pe care călcam, a fost adus special din Egipt şi există şi un recif special amenajat pentru iubitorii de snorkeling.

Dacă eşti gurmand şi vrei să fii echilibrat, te anunț că este foarte greu. De la căpşunele trase în ciocolată care te întâmpină în holul principal de la intrarea hotelului, până la preparatele mediteraneene, japoneze, turceşti, franțuzeşti, şamd, din restaurantele a la cartè şi din cel principal, toate par să dorească să se pună de-a curmezişul oricărei diete şi să te facă sā îți repeți în minte: “mă reorganizez după vacanță”. Dacă, totuşi, vrei să rămâi in control, grandiosul resort îți vine în întâmpinare cu o sumedenie de programe sportive şi o sală pe măsura sa. Poți şi să alergi dimineața înainte de micul dejun.

Mai există la Titanic Mardan Palace şi un club pentru iubitorii de distracții nocturne, un club de golf, dar şi foarte multe activități pentru copii, cu locuri dedicate lor, inclusiv un food corner special gândit pentru ei. Cum de data aceasta nu eram cu copilul, am dat la schimb activitățile obişnuite pe care le-aş fi făcut cu el pe spa. Nu întâmplător, deoarece ştiam că spa-ul de la Titanic Mardan Palace este unul de poveste, care poartă amprenta Klafs.

Seara poți opta pentru un spectacol, o ieşire în club sau un drink la unul din barurile complexului. La Titanic Mardan Palace nu este deloc neobişnuit ca o vedetă internațională să susțină un spectacol, aşa cum s-a întâmplat şi pe parcursul şederii noastre, când am fost invitați de către gazde să o vedem live pe Lara Fabian. A fost o experiență extraordinară şi mi-a rămas o amintire tare frumoasă.

Vizita la Titanic Mardan Palace m-a convins încă o dată, dacă mai era nevoie, că turcii ştiu ce îşi doresc oamenii care vin în vacanță. Dacă până acum am privit Antalya ca o opțiune bună doar pentru familiile cu copii, de data aceasta am înțeles că inclusiv conceptul de all inclusive are conotații de rafinament atunci când gazdele oferă servicii de înaltă calitate, aşa cum se întâmplă în acest complex hotelier de lux.

Detalii despre pachetele turistice la Titanic Mardan Palace, găsiți pe site-ul agenției de turism Mr Peter.

Poze şi filmare: Iulian Mihai