Nu, nu este vorba despre planta yucca, ci despre centrul wellness deschis de curand, care i-a imprumutat numele, tocmai pentru ca yucca este un simbol al frumusetii, sanatatii si armoniei.

Am fost de curand la inaugurarea Yucca Wellness Center, unde am avut ocazia sa asist la lansarea unei tehnologii uluitoare, inventata de un roman, medicul Bogdan Vladila, inventie care a obtinut in 2014 medalia de aur in cadrul Concursului International de la Bruxelles dedicat inventicii – Eureka, precum si medalia de aur la sectiunea Cosmetica, in cadrul Salonului de Inventii de la Geneva. Este vorba despre Electronic Stem Generator, viitorul in tratamentele de regenerare celulara si intretinere a pielii. Inventatorul afirma ca doamnele care vor sa isi face o interventie majora la fata, pot scapa de bisturiu, folosind acest aparat. Daca te-am facut curioasa, afla ca aceasta este doar o parte din ceea ce poate sa faca acest aparat, pe care il gasesti la Yucca Wellness Center.

Yucca a fost creat ca şi structura de economie socială (SES), care angajează persoane din grupuri defavorizate: femei în situaţii de risc, persoane provenind din sistemul de protecţia copilului, iar 90% din profit este reinvestit în activităţi sociale.

La invitatia Oanei Roman, cea care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment, am petrecut cateva ore minunate aici, alaturi de oameni minunati, prieteni si informatii despre beauty si wellness si am si castigat la tombola o bratara cu potcoava, de la Bijuteria Stil.  Uite si cateva poze:

Credits:

Fusta: LURE

Borseta: OMRA pentru Band of Creators

Coafura: Laurent Tourette