Daca imi vizitezi blogul de mult timp, stii ca tin foarte mult la forma si aspectul sprancenelor mele, asa ca, anul trecut pe vremea asta, am luat decizia sa ma dau pe mana Mariei Pauna, si sa imi fac micropigmentare. Ti-am povestit aici despre aceasta experienta. Sprancenele mele si-au mentinut forma si culoarea foarte bine (evident, s-a mai estompat intre timp), iar acum, dupa un an, Maria a dorit sa imi faca un retus, pentru ca ele sa arate bine in continuare.

Maria Pauna este la fel de efervescenta ca intotdeauna si mi-a facut mare placere sa o revad la lucru. Este un pedagog foarte bun si in acelasi timp isi pastreaza umorul in fata elevilor ei. Spun pedagog pentru ca ea preda la Maria Pauna Academy, academie recunoscuta international, module de calificare in Machiaj, Stilizare Sprancene si Dermopigmentare.

Retusul a durat aproximativ o ora si jumatate, iar disconfortul a fost minim in tot acest timp. Mai multe informatii despre aceasta procedura si nu numai, gasiti pe siteul www.mariapauna.ro.