Parul meu este greu de cumintit. Am firul subtire si faptul ca ii mai aplic din cand in cand diverse tehnici de “blonzire” este cu atat mai rau, pentru ca devine uscat si isi pierde elasticitatea.

Evident ca imi ingrijesc parul continuu cu produse de styling adecvate si de cea mai buna calitate, ba chiar ii mai aplic si cate o masca facuta in casa cu produse naturale, cum este cea despre care am scris aici, insa oricat as avea grija de el, rezultatele sunt satisfacatoare doar pe termen scurt. Prezenta mea “la vedere”, fie ca vorbim despre emisiuni, diverse filmari sau evenimente, cere si un par coafat, oricat as aprecia eu aspectul natural al parului, care este in mare trend deja, din ce am vazut la vecinii nostri francezi, dar asta este alta discutie.

Bottom line is ca folosesc placa destul de des, pentru ca este cea mai rapida solutie si cam singura care imi iese cand vorbim despre un aspect wavey, dar relaxat. Ai ghicit! Nici asta nu ii face bine parului! 🙂 Daca mai adaugam si placerea mea de a calatori in locuri insorite… eeexact! Cu toate turbanele si uleiurile de par din Univers, spiritul meu rebel tot ajunge sa ma bage cu capul in apa sarata a marii. 🙂

Acum ceva vreme am scris despre un tratament revolutionar pe care mi l-am facut si am primit multe intrebari legate de acesta, asa ca am zis ca e cazul sa revin cu detalii.

Tratamentul se aplica pe par la salon si se spala dupa 24 de ore cu un sampon fara sulfiti. De altfel, dupa tratament, pentru ca acesta sa reziste pana la 8 luni, recomandarea este sa fie spalat numai cu sampon fara sulfiti. Ce mi s-a parut cu adevarat fantastic a fost ca parul meu nu a mai avut nevoie de placa sau de produse de styling dupa acest tratament. Este de ajuns sa il spal si sa il usuc. Folosesc placa doar daca vreau sa ii dau acel aspect wavey, despre care vorbeam, in rest el arata minunat si daca nu il coafez, ceea ce la mine reprezenta o misiune imposibila. Este lucios si nu are aspect matuit, clasicul aspect “de matura”. 🙂

Este vorba despre un tratament pe care mi l-am facut la Studio M by Mihaela Mihaescu si il numesc generic “tratamentul cu argan” (dar mai contine si keratina, biotina si alti nutrienti esentiali pentru un par frumos).

Studio M by Mihaela Mihăescu se afla pe strada Virgil Madgeanu, nr 27. Tel: 0731903831