Meniul meu 42

Apa calda cu lamaie, cu jumatate de ora inainte de micul dejun.

Ora 9:30

  • ochiuri, avocado cu suc de lamaie, prosciutto crudo, castraveti, ardei capia
  • 2 crackers Wasa

Ora 12:30

  • iaurt cu tarate de ovaz, migdale si fructe de padure
  • o cafea neagra

Ora 16:30

  • friptura de vita cu sparanghel si linte
  • rucola cu migdale, seminte de susan, rosii uscate, rodie, parmezan, ulei de masline si suc de lamaie
  • ceai verde

Ora 20

  • salata cu ton, castraveti, ardei gras, ardei iute, rosii cherry, ceapa rosie, masline, telemea de oaie (o cantitate foarte mica), busuioc, ulei de masline, suc de lamaie

Am baut 2 l apa in cursul zilei si doua cani cu infuzie de ghimbir.

Suplimente: Omega 3, lecitina, multivitamine, minerale, vit C si l-Carnitina.

Antrenament: o ora cardio de cycling.

Tags , , , , , , , ,

5 thoughts on “Meniul meu 42”

  1. Adina, ne poti descrie cum faci ochiurile de ou? Imi place ca au galbenusul moale si nu sunt deloc arse pe fund. Aceasta este cea mai sanatoasa varianta. Desi pare banal, imi e f greu sa le nimeresc asa 😀
    Multumesc!

    1. Buna! O prepar in tigaia de teflon sau una ceramica, depinde ce am la indemana, si o tin cate 3 minute pe fiecare parte, pentru ca imi place sa fie mediu facuta, chiar mai in sange. Daca este mai groasa o las mai mult, adica 5-6 minute pe o parte si 4 pe cealalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *