Apa calda cu lamaie, cu jumatate de ora inainte de micul dejun.
Ora 9:30
- ochiuri, avocado cu suc de lamaie, prosciutto crudo, castraveti, ardei capia
- 2 crackers Wasa
Ora 12:30
- iaurt cu tarate de ovaz, migdale si fructe de padure
- o cafea neagra
Ora 16:30
- friptura de vita cu sparanghel si linte
- rucola cu migdale, seminte de susan, rosii uscate, rodie, parmezan, ulei de masline si suc de lamaie
- ceai verde
Ora 20
- salata cu ton, castraveti, ardei gras, ardei iute, rosii cherry, ceapa rosie, masline, telemea de oaie (o cantitate foarte mica), busuioc, ulei de masline, suc de lamaie
Am baut 2 l apa in cursul zilei si doua cani cu infuzie de ghimbir.
Suplimente: Omega 3, lecitina, multivitamine, minerale, vit C si l-Carnitina.
Antrenament: o ora cardio de cycling.
5 Comments
P
Adina, ne poti descrie cum faci ochiurile de ou? Imi place ca au galbenusul moale si nu sunt deloc arse pe fund. Aceasta este cea mai sanatoasa varianta. Desi pare banal, imi e f greu sa le nimeresc asa 😀
Multumesc!
adina
Le fac in apa sau in mult ulei. Da, suna rau, dar este cea mai sanatoasa varianta daca vrei ociuri, dar nu in apa. Varianta aceasta am invatat-o de la Cristian Margarit si gasesti aici si explicatia completa, cat si descrierea metodei:http://www.cristianmargarit.ro/2007/10/oua-ochiuri/
P
Multumesc frumos!! F util.
Mirela
Buna seara,poti te rog sa spui cum prepari friptura de vita? Multumesc
adina
Buna! O prepar in tigaia de teflon sau una ceramica, depinde ce am la indemana, si o tin cate 3 minute pe fiecare parte, pentru ca imi place sa fie mediu facuta, chiar mai in sange. Daca este mai groasa o las mai mult, adica 5-6 minute pe o parte si 4 pe cealalta.