Luviane Atelier De Parfumerie a lansat colecția de parfumuri solide „Simfonie Gurmandă”, o colecție ce pune în evidență note delicioase ale unor ingrediente preferate de către parfumierul Iulia-Victoria Neagoe. Sunt accente și acorduri olfactive pe care creatoarea de parfumuri le apreciază și le utilizează în viața de zi cu zi, în fiecare parfum fiind folosit un ingredient aromatic în stare pură.

Am folosit în crearea acestor parfumuri exact ingredientele mele preferate în materie de cafea, miere, ciocolată artizanală și vinars. Pentru că de multe ori publicul meu dorește să afle lucruri din sfera mea personală, am ales să le devoalez în același stil care m-a consacrat: printr-o serie de parfumuri artizanale inedite.”  spune parfumierul Iulia-Victoria Neagoe

Notele gurmande prețioase și luxuriante de cafea, miere, ciocolată neagră și cognac fascinează și împlinesc olfactiv și cele mai pretențioase simțuri.

Povestea notelor gurmande este din nou pusă pe portativ, denumirile parfumurilor fiind asociate cu elemente din muzică: Cafe ConcertSonata MieriiCapriciu cu ciocolatăși Accent de cognac.

Cafe Concert este un parfum pentru care boabele de cafea Switch MORN din sortimentul Nobless au făcut drum lung pentru a înnobila și a încânta olfactiv, trezind și răsfățând simțurile ca un cafe concert cu acorduri de note fine, dulci, aromate și fructate.

Sonata Mierii este o adevărată încântare pe acorduri florale și sofisticate pe care un Strop de Miere de Fâneață le așează cu delicatețe pe portativul unui parfum plin de emoție.

Capriciu cu ciocolată este parfumul care te poartă pe aripi de poveste cu notele lui pregnante de ciocolată artizanală fină Guilty Pleasure, într-o într-o lume în care toate dorințele și plăcerile se împlinesc.

Accent de cognac aduce amintiri pline de emoție depănate pe acorduri de Vinars Brâncoveanu într-un colț de armonie imperfectă.

Un eveniment FS Media.