Apa calda cu lamaie pe stomacul gol, apoi micul dejun la distanta de jumatate de ora.
Mic dejun:
- ou benedict (poached egg sau ochi in apa) cu sparanghel si parmezan
- ceai verde
Gustare:
- un iaurt
- 2 lingurite de susan
- 2 lingurite de stafide
Pranz:
- supa-crema de linte
- infuzie de ghimbir
Cina:
- paste shirataki aglio, olio e peperoncino
Am baut aproximativ 2 litri de apa si am facut un antrenament de tip HIIT.
2 Comments
roxana
Buna Adina, as dori sa-ti adresez o intrebare ce nu are neaparat legatura cu meniul prezentat. Este ok sa folosesti gelatina la creme pentru prajiturile ce nu necesita coacere? Multumesc, seara frumoasa!
adina
Buna, Roxana! Gelatina este un produs natural, animal, asa ca nu vad nicio problema sa o folosesti la prajituri, inclusiv la cele care nu necesita coacere. Te pup!